Κατεβάστε το doc αρχείο για περισσότερες πληροφορίες.
Είναι πραγματικά υγιή τα παιδιά σήμερα;

Η αναπνοή και ο θεμελιώδης ρόλος της στην υγεία των παιδιών. Ένα άγνωστο πεδίο της κλασσικής ιατρικής φυσιολογίας. Πώς μέσα από την εκπαίδευση της αναπνοής των παιδιών μπορούμε να αντιστρέψουμε τα συμπτώματα των οξέων και χρόνιων ασθενειών τους. Η μεγάλη ανακάλυψη του καθηγητή K.P. Buteyko και η κλασσική μέθοδός του.

Πώς μπορούμε να χτίσουμε και να θωρακίσουμε την παιδική υγεία;

Σε πολλούς από εσάς έχω μιλήσει για τη σημασία της αναπνοής του παιδιού από τη μύτη και όχι από το στόμα. Για το πως μπορεί η αναπνοή από το στόμα να συμβάλλει στο να αρρωσταίνει συχνά ένα παιδί και το πόσο κακό κάνει στα δόντια του.

Στο παρακάτω link θα βρείτε πληροφορίες για μία ομιλία πάνω στη μέθοδο Buteyko και πως μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω, αλλά και σε άλλους τομείς της υγείας μας.

Το Σάββατο 14/12/2019 στις 18.00 στο ιατρείο μου έχουμε οργανώσει μία ομιλία πάνω στη μέθοδο Buteyko και πως μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω, αλλά και σε άλλους τομείς της υγείας μας. Η διάρκειά της θα είναι 1,5 ώρες και θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε ερωτήσεις στην εισηγήτρια, Ειρήνη Δημητρίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως 12/12/2019, στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) σε αυτό το email: ha.43maria@gmail.com

Θα σας περιμένουμε!

Σύντομο βιογραφικό της εισηγήτριας

Η Ειρήνη Δημητρίου είναι ιατρός. Υπηρέτησε σε πολλά νοσοκομεία και ειδικότητες, καθώς και σε κέντρα υγείας της περιφέρειας στο πλαίσιο της ειδικότητας της γενικής ιατρικής. Εξειδικεύτηκε στον βελονισμό, την κλασσική ομοιοπαθητική, την πνευματική ψυχοθεραπεία Τime Τherapy, την εφαρμοσμένη κινησιολογία, το θεραπευτικό Qi Gong και την ανθοθεραπεία.

Είναι μέλος της διεθνούς ομάδας Learn Buteyko, μοναδικής στον κόσμο στην εκπαίδευση στην κλασσική μέθοδο Buteyko. Αυτή, μέσω της εκπαίδευσης της αναπνοής αντιστρέφει την αιτιολογική βάση όλων των χρόνιων ασθενειών.

Εργάζεται στην Αθήνα ως ολιστική ιατρός από το 2002 και εκπαιδεύει ενήλικες και παιδιά στην σωστή αναπνοή.

Κύριος στόχος της εργασίας της είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων κι η συνεχής εξέλιξη τους προς μια όλο και περισσότερο υγιή κι ευτυχισμένη ζωή.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Προτείνουμε να παρακολουθήστε της μαρτυρίες της Ουρανίας και της Γρηγορίας οι οποίες αναφέρουν τα αποτελέσματα στα παιδιά τους.