Οδηγίες για Ηλεκτρονικά Ραντεβού

Από τις 28 Αυγούστου 2021, μπορείτε εύκολα να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας με την ιατρό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Calendly. Μπορείτε να επιλέξετε ραντεβού στο ιατρείο ή στο σπίτι σας, διαδικτυακά. Επίσης μπορείτε να ζητήσετε βεβαιώσεις, συνταγογραφήσεις και άλλα. Εσείς θα επιλέξετε τη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Η διεύθνση που θα έρθετε θα σας σταλεί στο επιβεβαιωτικό email που θα σας έρθει αφού έχετε κλείσει το ραντεβού.

Δείτε τα παρακάτω video tutorials:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – PAYMENT POLICY

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πληρωμή για την ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι προπληρωμή. Η απόδειξη για τις πληρωμές σας θα σας δοθεί είτε στη συνάντησή μας είτε θα σας αποσταλεί σκαναρισμένη στο mail σας. Για την πολιτική ακύρωσης θα δείτε στη ιστοσελίδα μου ή στο mail επιβεβαίωσης που θα σας έρθει όταν κλείσετε το ραντεβού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – CANCELATION POLICY

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επαναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας ΜΟΝΟ από τον ειδικό σύνδεσμο που θα βρείτε στο επιβεβαιωτικό mail που θα λάβετε αμέσως μόλις το κλείσετε (confirm). Το ίδιο ισχύει και για τον επαναπρογραμματισμό. Η πολιτική ακύρωσης των ραντεβού είναι η κάτωθι:
• Το προγραμματισμένο σας ραντεβού με την ιατρό ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει ώρα και ημέρα χωρίς χρέωση (αν υπάρχουν διαθέσιμα) μέχρι και 72 ώρες πριν την ώρα του. Αν ακυρωθεί θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες (εκτός αν βρίσκομαι διακοπές ή είμαι άρρωστη).
• Το προγραμματισμένο σας ραντεβού στο ΙΑΤΡΕΙΟ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ) μπορεί να ακυρωθεί ή να αναπρογραμματισθεί χωρίς χρέωση μέχρι και 36 ώρες πριν τον προγραμματισμό του.
• To ραντεβού σας για τη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μπορεί να ακυρωθεί ή να αναπροσαρμοστεί χωρίς χρέωση μέχρι και 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη του ώρα. Τότε τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες(εκτός αν βρίσκομαι διακοπές ή είμαι άρρωστη).
• Τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ σας για την ιατρό ακυρώνονται χωρίς χρέωση μέχρι και 24 ώρες πριν τον προγραμματισμό τους οπότε και τα χρήματα σας επιστρέφονται στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες(εκτός αν βρίσκομαι διακοπές ή είμαι άρρωστη).
Σε κάθε περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας κατάστασης παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την ιατρό στο τηλέφωνό της ή να της στείλετε γραπτό μήνυμα ή email.